clear
جدیدترین اخبار
ما را در تلگرام دنبال کنید
near_me
ویژه
library_books
عصر شتابدهی
event
1399/07/01
edit
کد خبر : 23,275
ویژه / توسط صندوق نوآوری صورت می گیرد

ارائه تسهیلات ساخت محصولات دانش‌بنیان‌

rate_review
265 کلمه - زمان مطالعه: 1 دقیقه و 30 ثانیه
صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام فراخوان اعطای وام برای ساخت نمونه اولیه محصول دارای بهره‌بردار، تسهیلات جدیدی را برای حمایت از دانش بنیان ها ارائه می دهد.

descriptionتوضیحات بیشتر

عصر آی.سی.تی، تسهیلات حمایتی صندوق نوآوری ویژه سفارش ساخت (استصناع) محصول دانش بنیان بوده و این حمایت های نقدی تا سقف ۸۰ درصد مبلغ قرارداد و با نرخ ۹ درصد پرداخت می‌شود.

صندوق نوآوری و شکوفایی در فراخوانی از اعطای تسهیلات سفارش ساخت برای محصولات دانش بنیانی که با یک بهره‌بردار قرار داد دارند خبر داد و از این شرکت‌های دانش‌ بنیان که شرایط دریافت این تسهیلات را دارند دعوت کرد تا در این فراخوان شرکت کنند.

برنامه مشترکی با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف کمک به جهش تولید محصولات و خدمات دانش ‌بنیان، برای «حمایت از ساخت محصولات دانش‌بنیان جدید دارای بهره‌بردار» در دستور کار قرار گرفته است.

در راستای این برنامه، اگر یک شرکت دانش‌بنیان بتواند قرارداد ساخت نمونه «محصول فناورانه با قابلیت دانش‌بنیان شدن» را با یک بهره‌بردار (کارفرما یا مشتری) منعقد کند، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محصول جدید را از نظر فنی ارزیابی کرده و در صورت تأیید، صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به تامین مالی آن با اولویت تسهیلات سفارش ساخت (استصناع) با نرخ ۹ درصد خواهد پرداخت.

شرایط محصول و شرکت متقاضی برای استفاده از این تسهیلات شامل دارا بودن حداقل یک محصول دانش ‌بنیان، عدم ساخت نمونه محصول مورد نظر شرکت‌های متقاضی، وجود تفاهم‌نامه، پیش‌قرارداد یا قرارداد برای ساخت این نمونه محصول (در هر تیراژی) با یک بهره‌بردار (کارفرما یا مشتری، اعم از دولتی، خصوصی یا تعاونی)، مشابهت محصول جدید به لحاظ فناوری با یکی از محصولات تاییدشده قبلی شرکت یا نسخه ارتقاء یافته آن است.

تسهیلات سفارش ساخت (استصناع) صندوق نوآوری و شکوفایی تا سقف ۸۰ درصد مبلغ قرارداد را به شرکت دانش‌بنیان (مجری قرارداد) تخصیص می‌دهد و باقیمانده مبلغ نیز باید توسط بهره‌بردار (کارفرما یا مشتری) تامین شود. این تسهیلات به شرکت دانش‌بنیان (مجری) پرداخت خواهد شد، اما بازپرداخت آن بر عهده بهره‌بردار (کارفرما یا مشتری) است.

نظرات (0)

امتیاز 0 خارج از 5 بر اساس 0 رای
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
خبرنامه
با پیوستن به شبکه خبری عصر آی سی تی از آخرین اخبار روز فناوری اطلاعات و ارتباطات آگاه شوید.