clear
جدیدترین اخبار
ما را در تلگرام دنبال کنید
near_me
ویژه
library_books
عصر شتابدهی
event
1399/11/20
edit
کد خبر : 25,499
ویژه /

5 استارتاپ بیمه‌ای مجوز فعالیت گرفتند

rate_review
637 کلمه - زمان مطالعه: 3 دقیقه و 21 ثانیه
5 استارتاپ بیمه ای در حوزه کارگزاری بیمه آنلاین از سوی معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری و رییس سازمان بیمه مرکزی مجوز فعالیت گرفتند.

descriptionتوضیحات بیشتر

به گزارش عصر آی.سی.تی،  بیمه یکی از بزرگترین صنایع خدماتی در دنیای فناوری جای رشد بسیاری داشته و کارگزاری‌های بیمه در این بین نقش موثری ایفا می کنند و بر همین اساس با تفاهم میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان بیمه مرکزی زمینه برای ورود استارتاپ های آنلاین  به حوزه بیمه را فراهم کرده است.

5استارتاپ کارگزاری رسمی آنلاین بیمه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، علیرضا سلیمانی امیری رئیس کل بیمه مرکزی و جمعی از استارتاپ‌های فعال حوزه، پروانه فعالیت اخذ کردند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این مراسم با اشاره به ایجاد تحول اساسی در حوزه بیمه به کمک استارتاپ‌ها بیان کرد: باهمکاری نزدیک بیمه مرکزی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحولی جدی و ارزشمند در حوزه خدمات بیمه و با کمک استارتاپ ها محقق شده است.

ستاری، با بیان این‌که توسعه، مفهومی فرهنگی و مستلزم ترویج و همکاری تمامی بخش‌ها برای حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق است، ادامه داد:  فعالیت استارتاپ‌های آنلاین حوزه مالی و بانکی نمونه موفقی از  خدمات ارزنده استارتاپ‌ها  برای جامعه در شرایط کنونی بوده و  فین‌تک‌ها با میلیونها تراکنش بدون خطا در روز، ارزش‌گذاری و اعتماد به استارتاپ‌ها را پررنگ کرده اند.

وی ادامه داد: به مدد استارتاپ ها زمان دسترسی آسان به خدمات مورد نیاز  ارزان و کارآمد رسیده است و کسب و کارهای سنتی بیمه نیز باید استارتاپ های خلاق نوآور و فعال این حوزه را حمایت کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در تحول‌ و نوآوری مطرح کرد: دانشگاه باید بتواند با جامعه ارتباطی اثربخش برقرار کند و برای رسیدن به جامعه‌ای خلاق و  نوآور، دانشگاه‌ها باید نقش راهبردی خود یعنی تربیت جامعه نوآور و حامی خلاقیت را ایفا کنند.

وی با تاکید بر این‌که باید با حمایت از این استارتاپ ها راه به بازار رسیدن ایده‌های نوآورانه را هموار کنیم ادامه داد: باید  با حمایت از نوآوری ها، خدمات دسترس پذیر، کارآمد و ارزان را به جامعه ارمغان  داده و راه را برای  ایجاد اشتغال نوآورانه هموار کنیم.

تنوع ظرفیت های استارتاپی بیمه

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به تنوع ظرفیت های استارتاپی در حوزه بیمه عنوان کرد: بیمه کالاهای دانش بنیان یکی از محورهایی است که معاونت علمی و فناوری آمادگی دارد از استارتاپ های بیمه‌ای فعال در این زمینه حمایت کند.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم توسعه استارتاپ‌ها را محقق کنیم  باید به دنبال ابزارهای نوین حمایت  مادی و معنوی باشیم عنوان کرد:  صحیح‌ترین راه حمایت مالی از استارتاپ ها، سرمایه‌گذاری خطر پذیر است؛ در همین راستا ۱۳ صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر با  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  در بورس حضور دارند.

ستاری با بیان اینکه بیمه‌های سرمایه‌گذاری، با پوشش سرمایه گذاری خطرپذیر آن را به عنوان یک فرهنگ ترویج کنند، افزود: بیمه های سرمایه گذاری استارتاپ ها و سرمایه گذاری خطرپذیر آهنگ های قدیمی و ریشه دار این نوع سرمایه گذاری،  فرهنگ غنی و ریشه دار این نوع سرمایه گذاری را احیا و بار دیگر ترویج کنیم.

 ظرفیت جذب 80 استارتاپ

غلامرضا سلیمانی امیری مدیرعامل سازمان بیمه مرکزی با بیان اینکه در سال‌های اخیر تحولات مثبتی در استفاده از فناوری‌های نوین برای دریافت خدمات بیمه صورت گرفته است بیان کرد:  با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای ساماندهی و نظارت بر فعالیت استارتاپ های بیمه‌ای، تقویت و توسعه شبکه فروش و نیز تهیه پیش‌نویس مقررات برای فعالیت های استارتاپی، گام های مثبتی برداشته شده است.

رئیس کل بیمه مرکزی، با اشاره به صدور ۵ پروانه فعالیت برای کارگزاریهای آنلاین بیمه گفت:  پروانه کارگزاری بیمه برخط ارائه شد که از این میان ۲۰ تقاضا به دلیل حائز شرایط نبودن از چرخه بررسی خارج شدند؛  از میان ۸۰ تقاضای باقیمانده ۱۴ مورد تاییدیه‌های اولیه را دریافت کردند و هشت تقاضا در مرحله رفع نواقص پرونده هستند این در حالی است که امروز ۵ کارگزاری آنلاین بیمه پروانه های فعالیت خود را دریافت می کنند.

وی با اشاره به حمایت از فعالیت استارتاپ های کارگزاری رسمی بیمه به صورت برخط گفت:  تعداد قابل توجهی کارگزاری بیمه در کشور فعالیت می‌کند که ، امکان مقایسه میان قیمت‌ها و خدمات برای مشتریان، امکان بازاریابی و فروش آنلاین نمایندگان را فراهم می‌کنند.

سلیمانی امیری با اشاره به اینکه تسهیلاتی برای کارگزاران استارتاپی بیمه در نظر گرفته شده است افزود:  تسهیل شرایط ورود به عرصه استارتاپهای بیمه زمینه را برای خدمات برخط فراهم خواهد کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی بیمه، از گردش مالی قابل توجه این صنعت و نقش نوآوری استارتاپ‌ها در افزایش سهم کشورمان گفت:  ۲۵ هزار میلیارد دلار دارایی شرکت‌های بیمه‌ای در سطح جهان و ۲۰ هزار میلیارد دلار حجم سرمایه‌گذاری در این صنعت است.  با توجه به اینکه باید ضریب نفوذ صنعت بیمه در تولید ناخالص ملی را تا پایان برنامه ششم توسعه به ۷ درصد برسانیم و این میزان در حال حاضر۲.۶ درصد است،  استارتاپ ها و شرکت های فناور می توانند تحقق این مهم اثر گذار باشد.

نظرات (0)

امتیاز 0 خارج از 5 بر اساس 0 رای
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
خبرنامه
با پیوستن به شبکه خبری عصر آی سی تی از آخرین اخبار روز فناوری اطلاعات و ارتباطات آگاه شوید.