clear
جدیدترین اخبار
ما را در تلگرام دنبال کنید
near_me
ویژه
library_books
عصر شتابدهی
event
1399/02/02
edit
کد خبر : 19,759

حمایت 500میلیونی صندوق نوآوری از استارتاپ های آسیب دیده

rate_review
322 کلمه - زمان مطالعه: 1 دقیقه و 47 ثانیه
صندوق نوآوری و شکوفایی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اکوسیستم فناوری و نوآوری حمایت مالی می کند.

descriptionتوضیحات بیشتر

عصر آی.سی.تی، علی وحدت، رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، از حمایت این صندوق با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی کشور از شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های فعال در اکوسیستم فناوری و نوآوری به‌دلیل بروز مشکلات کسب و کارها از شیوع ویروس کرونا خبر داد و در این راستا نهادهای مسئول کشور تسهیلاتی برای حمایت مالی از این کسب و کارها را در دستور قرار دادند.

به‌گفته وحدت، تسهیلات صندوق نوآوری برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اکوسیستم فناوری و نوآوری تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان است که با نرخ ۹ درصد دراختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرد. این تسهیلات با پایش وضعیت فعالیت و اشتغال شرکت‌ها طی ۶ ماه پرداخت خواهد شد و بعدازآن، ۶ ماه برای بازیابی توان شرکت‌ها تنفس داده می‌شود و تسهیلات یک سال بعد، به‌صورت اقساطی بازپرداخت خواهد شد.

او گفت: برای سایر شرکت‌های فعال در اکوسیستم نوآوری نیز با‌توجه‌به بزرگی اکوسیستم و محدودیت منابع مالی صندوق، در گام اول شتاب‌دهنده‌ها و فضاهای کار اشتراکی آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا در اولویت قرار گرفته‌اند که با همکاری صندوق‌های پژوهش و فناوری تا سقف محدودی به‌وسیله‌ی صندوق نوآوری مشابه سایر شرکت‌ها حمایت می‌شوند. با جذب منابع مالی و درادامه‌ی اجرای طرح، برنامه‌هایی نیز برای سایر فعالان ازجمله شرکت‌های فناور و خلاق و استارتاپ‌ها ارائه خواهد شد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی درادامه گفت شرکت‌های دانش‌بنیان و شتاب‌دهنده‌‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه‌ی «غزال» و ارائه‌ی مستندات نشان‌دهنده‌ی آسیب‌دیدگی آن‌ها بعد از شیوع بیماری کووید ۱۹، درخواست خود را اعلام کنند. کارشناسان تقاضاها را بررسی خواهند کرد و به آن‌ها پاسخ خواهند داد.

وحدت درپایان به حضور و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور کشور درکنار کادر درمان و نقش آن‌ها برای مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت با تکیه بر توان محققان و فناوران جوان در مرزهای دانش و فناوری، می‌توان محصولات پیشرفته‌ای مطابق استانداردهای روز دنیا تولید و در بازارهای ملی و بین‌المللی ارائه کرد.

پیش‌از‌این، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری هم‌زمان با آغاز شیوع ویروس کرونا در روزهای پایانی سال گذشته، 5000 میلیارد ریال به برنامه‌ی حمایت مالی سریع از محصولات فناورانه در عرصه‌ی مقابله با شیوع ویروس کرونا اختصاص داده بود و در مدت دو هفته، به ۷۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور کمک کرد؛ شرکت‌هایی که در حوزه‌ی ساخت تجهیزات و اقلام مرتبط برای مقابله با کرونا فعالیت می‌کردند. اطلاعات بیشتر درباره‌ی تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی در وب‌سایت آن به آدرس inif.ir نوشته شده است.

نظرات (0)

امتیاز 0 خارج از 5 بر اساس 0 رای
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
خبرنامه
با پیوستن به شبکه خبری عصر آی سی تی از آخرین اخبار روز فناوری اطلاعات و ارتباطات آگاه شوید.